Despre

MECANO HIDRAULICA, societate cu capital integral autohton, a luat fiinta in anul 2005, ca urmare a necesitatii existentei unor societati, care sa ofere servicii complexe de reparatii in domeniul hidraulic, impreuna cu servicii conexe de prelucrari mecanice.

Activitatea noastra in domeniul hidraulic se bazeaza pe competentele tehnice ale unei echipe de profesionisti. Acest fapt ne permite sa realizam lucrari cu un ridicat grad de complexitate,  precizie dar si calitate.

Aplicand principiile de baza din hidraulica si bazandu-ne pe o experienta de peste 20 ani, specialistii firmei pot diagnostica o gama larga de defecte hidraulice si mecanice. Astfel noi efectuam reparatii la  o gama larga  de echipamente hiddraulice, sau utilaje,  cum ar fi: excavatoare, buldo-excavatoare, macarale de incarcare,  autogredere, cilindrii compactori, pompe beton, malaxoare de beton, ghilotine, masini de indoit table, prese hidraulice , punti auto  etc.

Capacitati de productie

  • Strung automat CNC, pentru. productia de garnituri  de etansare in hidraulica si pneumatica
  • Echipamente de  reconditionare articulatii brate si echipamente de lucru la utilajele terasiere
  • Standuri pentru  diagnosticare : cilindri hidraulici ,  distribuitoare si supape hidraulice
  • Gama complexa de Masini  Unelte : strunguri universale , freze de scularie , raboteze ,  masini de gaurit ,  masina de rectificat plan , etc …
  • Gama complexa de Echipamente pentru Sudura – pentru  diverse materiale
  • Prese hidraulice de capacitati mari pentru  presare / depresare subansamble