Hidraulikus tömítések – Gyártás

A hidraulikus és pneumatikus tömítések CNC gyártása

A hidraulikus és a pneumatikus tömítések gyártása fontos része az aktivitásunknak, ami részünkről is különleges figyelemnek örvend.  A Mecano Hidraulica cég hidraulikus tömítései CNC technológiát használó gépekkel vannak gyártva, ezeket a gépeket a Seal Maker Austria cég gyártja.  A hidraulikus és pneumatikus tömítések gyártó szoftverét állandóan frissíti a Seal Maker Austria.  Ugyancsak a Seal Maker gyártja azokat a félkész termékeket is, amiket poliuretán, elasztomer és műanyag tubus és cső formájában kapunk. A hidraulikus tömítések és pneumatikus tömítések gyártása ezen kivételes minőségű félkész termékek által történik, amiket mi Ausztriából importálunk.

Az egyedüli beszállítónk a Seal Maker – Austria.  Miért? – mert a Mecano Hidraulica személyzetének első szempontja a minőség.  Továbbá, a Seal Maker Austria által készített poliuretánból gyártott tömítések leginkább a kivételes minőségük által tűnnek ki, és hosszabb élettartamuk van sokféle alkalmazási területen, mint más hidraulikus és pneumatikus tömítő elemeket és félkész termékeket gyártó cégek termékei.

A CNC tömítések és esztergák gyártására használt, kiemelkedő minőségű félkész termékek gyártása tubus és cső formájában egy alapvető kompetenciája a Seal Maker Austria-nak.  A Seal Maker – Austria modern gyártási folyamata tökéletes lefedettséget biztosít a tömítő elemek terén, széles körű alkalmazási területeken, mint például:

Hidraulikus felszerelések, előkészítési gépek az élelmiszergyártásban, vízenergia, cementipar, gumigyártó gépek, bányászipar.

A kérések függvényében biztosíthatunk olyan tömítőelemeket, amiknek a gyártási alapanyaga megfeleljen a kérelmező által megszabott normáknak, mint például:

EU 1935/2004 ; FDA – SUA ; 3A – egészségügyi szabványok ; DVGW (Németország) , de olyan alkalmazási területekre is, ahol szükséges az SVHC minősítés is !

A CNC felszerelések, melyekkel készítjük a tömítő elemeket, beépített szoftvere több mint 150 lehetséges profilt tartalmaz, amik segítségével a megrendelő által meghatározott méreteket lehet előállítani.

ANYAGOK

A kiemelkedő minőségű, tubus, vagy cső alakú félkész termékek fejlesztése, feldolgozása és forgalmazása, melyekből a tömítő elemek készülnek egy alapvető kompetenciája a Seal Maker cégnek.  A félkész rudak mindegyikét többször leellenőrzik, mielőtt postáznák.  Pontosan ezért a Mecano Hidraulica által gyártott hidraulikus és pneumatikus tömítések minősége kifogástalan, és a méreteik hihetetlenül precízek, a megrendelő kéréseinek megfelelően.  Ezért jó kapcsolatot és partnerséget ápolunk mind azokkal a cégekkel, akik a hidraulikus felszerelések javításával foglalkoznak, mind az önálló tömítőket forgalmazó cégekkel is.

A széles palettájú standard méreteken kívül, rövid időn belül tudunk biztosítani különleges méretű termékeket is, beleértve olyan esteket, amikor szükséges az FDA – SUA anyag tanúsítványa is.

Anyag típusok: PU | NBR | EPDM | FPM | TFE/P | SILICONE | POM | PA | PTFE | PEEK | és egyebek

Jelenleg 40 különböző féle anyagból lehet választani. Továbbá, a széles skálájú standard méretek mellett a személyre szabott félkész termékeket is kiszállítjuk rövid időn belül, az összes lehetséges anyagból.

Poliuretán Rudak / Csövek . A poliuretánból készült anyagok máris nagy teret hódítottak a tömítőelemek gyártási technológiájában.  A poliuretán domináns kvótát ural a piacon a hidraulikus rudak tömítésének és a hidraulikus dugattyú tömítések részlegén.

A Seal Maker poliuretánból készített félkész termékei kiemelkedő minőségűek.   Az esetek többségében, a Seal Maker poliuretánból gyártott hidraulikus és pneumatikus tömítések jóval hosszabb élettartamúak, mint a más félkész termék gyártóinak anyagaiból legyártott tömítő elemek.

A hőre lágyuló anyagokból készült termékekkel szemben a Seal Maker által készített poliuretán félkész rudaknak nagyobb a szabadsági fokuk arra, hogy a polimerizálás közben kifejtsék a fizikai tulajdonságaikat.

A polimerizálás folyamata alatt a Seal Maker technológiája elkerül minden negatív behatást, amit a felmelegítés, vagy a műanyag deformálódása okozhat.

A poliuretán rudakból készült félkész termékek, amiket a Seal Maker Austria gyárt, és a Mecano Hidraulica Srl közvetlenül tőlük vásárol, kiemelkednek a többi termék közül a kivételes anyagminőségük által, és hosszabb élettartama van a más gyártók anyagaiból készített tömítő elemekhez képest.

Elasztomer Rudak / Csövek , vagy gumi anyagok, amiknek hihetetlenül hosszú tartóssága / hő- és kémiai ellenállása van, nélkülözhetetlenek a tömítési technológiában.  Az elasztomerek, más néven gumis anyagok, méltó tagjai a termékcsaládunknak.

Bár nagymértékben csökkent a felhasználásuk a modern poliuretánokkal szemben, az elasztomer termékek meg mindig fontosak a hidraulikus és pneumatikus tömítések technológiájában, mivel nagyon magas a hő- és a kémiai ellenállóságuk.

A Seal Maker csakis nemzetközileg elismert kaucsuk gyártóktól importálja a felhasznált alapanyagot.

Ez párosul a Seal Maker modern feldolgozási technológiájával, és így garantálja a kiemelkedő minőséget, és a kereskedelmi hatékonyságot is egyben.

A Mecano Hidraulica Srl naponta széles skálájú, kiemelkedő minőségű hidraulikus tömítést gyárt, többféle méretben.

NBR | EPDM | FPM | TFE/P | SILICON

Műanyagból készült félkész Rudak / Csövek . A hőre lágyuló durva és fluorozott rugalmas anyagok, vagyis a hőre lágyuló anyagok, mint például a rögzítő és vezető gyűrűk gyártására használt anyagok, vagy a speciális és előfeltöltési tömítések egészítik ki a Seal Maker félkész termékeinek családját.  Hőre lágyuló polimer anyagokra példa: akril, akrilnitril-butadién-sztirol, nejlon, polibenzimidazol, polikarbonát, polietilén stb.

POM | PA | PTFE | PEEK | UHMW-PE | különböző kompozíciókban

U505 – ÚJ ANYAG

Az U505-P79-el a Seal Maker bemutatja az első saját poliuretán anyagját, aminek 80 shore alatti keménysége van, és különleges eredményeket mutat az anyag felszíni minőségében, még standard feldolgozási paraméterek mellett is.

Az anyag ötvözi az elasztomerek pozitív tulajdonságait a poliuretánok előnyeivel, és emelkedett flexibilitásával tűnik ki, ami a felhasználhatósági területét illeti.

Mivel az 505-ös tagja a poliuretánok családjának, magában hordozza a szokásos előnyöket, mint például a kivételes mechanikai tulajdonságok, a kopásállósága és kémiai ellenállása, és a kiváló tömítő tulajdonsága alacsony nyomáson.

A burkolatok / felületek egyenetlenségeit is, hasonlóképpen, tökéletesen egyensúlyozni lehet ezzel az újszerű anyaggal. Szinte semmiféle korlát nem létezik az átmérő terén, amikor az új PU505-öt használják előtöltő anyagnak (az NBR helyett).